Podprite nas

   

 

Delo v dobro skupnosti in s skupnostjo je nagrajujoče, naj se sliši še tako oguljeno. Vsi, ki se strinjate s tem in se zavedate, da še tako majhna dejanja resnično vplivajo na soljudi, ste vabljeni, da se nam pridružite pri naših prizadevanjih.

 

Delovanje društva HIŠA! lahko podprete na različne načine. Lahko:

--> postanete aktivni ČLANI društva HIŠA!

Kot članica ali član vas nadvse vljudno vabimo na redne, izredne, dopisne in še kakšne občne zbore. V tem primeru delovanje društva podprete tudi s plačilom članarine. 

 

--> postanete PROSTOVOLJCI HIŠE!

Kot aktivni prostovoljci boste ''pri koritu'' ko se gre za neposredno akcijo v prostoru! Vi boste tisti, ki boste osvetlili mesto, ki boste someščankam in someščanom namenili nekaj svojega časa. Morda jih boste popeljali po svojih skritih kotičnih mesta, ponudili svoje znanje na delavnici, s kuho pomagali oživeti zeleno dvorišče ali izdelali zastavo ulice in jo s ponosom obesili na pročelje čudovite hiše sredi mesta. 

V kolikor vas je zgornji opis prepričal, vljudno vabljeni, da nam pišete na: vesna@drustvo-hisa.si.

 

--> nas podprete tako, da HIŠI! namenite del DOHODNINE

V skladu z Zakonom o odmeri dohodnine (ZDoh-2) lahko od 0,1 % do 0,5 % dohodnine namenite nevladni organizaciji. Izredno veseli bomo, če boste izbrali nas in nam pomagali pri izvajanju programov Živega mesta, Živih dvorišča, Rajzeriber Biroja in Centra Grafičnih Umetnosti. :)
Izpolnjen in podpisan spodnji obrazec pošljite najbližjemu finančnemu uradu. Seznam le-teh je dosegljiv tukaj

 

--> se ODZIVATE na naše pobude, akcije in ste aktivno udeleženi pri oživljanju mesta! ;)

 

Članice in člani ekipe Hiše! smo leteče (beri - povsod nas je polno), tako smo tudi nadvse veseli novih ljudi in moči v hiši, ki se spopadete z vsakim izzivom. Zatorej: le korajžno, Hišo! lahko podprete na VSE NAŠTETE NAČINE. ;)

Jordan Ανδρικά • Summer SALE έως -50%