Sporočilo o napaki

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in require_once() (line 591 of /var/www/html/vhosts/ziva-dvorisca.si/includes/cache.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in require_once() (line 591 of /var/www/html/vhosts/ziva-dvorisca.si/includes/cache.inc).

MAISTROVANJE

MAISTROVANJE

Maistrčanke in Majstrčani, spoznajmo in snidimo se!

V soboto, 25.6. 2016 ste vabljeni na popoldansko druženje prebivalcev, somišljenikov in prijateljev Maistrove ulice. Dobimo se na severni meji Maistrove, na ploščadi pred IZUM-om (Maistrova/Prešernova), kjer bomo obeležili dan, ko mineva natanko 51 942 dni od rojstva generala, ki je našo deželo napravil samostojno. Pridite iz svojih stanovanj, da proslavimo našo krasno ulico in to velepomembno obletnico! Ob sproščenem medsosedskem druženju smo za vas pripravili program, ki bo malo zgodovinski, malo urbanističen, malo športen, malo glasben in kakopak tudi s kulinarično noto (ob podpori iz domačih kuhinj).

Povabite prijatelje, sošolce, kamerade, stare znance in borce, babice in dedke, učiteljice, priletne tete, ljubimce, skratka vse gospode in dame naše ulice in okrog.  Vabljeni prav VSI, saj (biti Maistrčan/ka v resnici ni pogoj) ! 

▸ 15.00-16.00: Sprehod po prezrtih karejih Maistrove ulice z arhitektko in urbanistko Vesno Rebernak 

▸ 16.00-20.00: Lov na Maistrove brke (beri Lov na zaklad ♕) in delavnica sitotiska, kjer si boste lahko izdelali svoje zastavice ⚑ (Živo Mesto in CGU - Center grafičnih    umetnosti)

▸ 17.00-18.00: Zakaj je Maister bil ‘majster’? Sprehod do Maistrovega trga in nazaj. Vodi: David Prajnc (ISHA Maribor)

▸ 18.00-20.00: Vsi na igrišče Polančičev! Vse generacije in sosede vabimo, da se ekipno (4+1) prijavite na medsosedski nogometni turnir in ubranite čast svojega vhoda, firtla, bande iz šolskih dni. Prijave tukaj, Linu ali na email maistrovanje@gmail.com

Jordan sneakers